Over ons

Van klassieke bloemenwinkel tot modern tuincentrum

Tuincentrum De Korenbloem is een begrip in Nevele en omstreken. Het tuincentrum is natuurlijk een traditionele familiezaak in bloemen en planten, met veel liefde en passie voor het vak. Maar er is meer.

Echte familiezaak

CCF_4749

De Korenbloem is opgericht in 1970 als kleine bloemenwinkel, die vooral planten en snijbloemen aanbood. Het was een echte familiezaak: de twee dochters, Katrien en Kathleen, hielpen van jongs af aan in de winkel.

In 1991 was het tijd voor een nieuw hoofdstuk. De twee zussen namen, samen met hun partners, de zaak over. Ze zochten én vonden een nieuwe, grotere locatie, waar ze begonnen met een uitgebreider aanbod. Met succes!

Ruim aanbod

Het verhaal van De Korenbloem is dat van een traditionele bloemenzaak naar een imposant tuincentrum. In 2021 vierden ze hun 30-jarig jubileum als tuincentrum. Niet enkel snijbloemen en planten staan centraal, maar ook tuinbenodigdheden voor tuin en terras, decoratieve potten, prachtige bloemstukken voor binnen en buiten, een bijpassend meubelstuk en alles om het onderhoud van je tuin te verzorgen, zoals grondstoffen en bemesting.

Van beginnende hobbytuinier tot professional in het vak: allemaal helpen we ze met persoonlijk advies en nuttige tips. En als je een vraag hebt, kun je die zeker voorleggen aan ons behulpzame personeel.

Neem gerust een kijkje op onze website en laat je overtuigen door het ruime aanbod, of stuur een mail. Misschien tot later in De Korenbloem!

Openingsuren

Van dinsdag t.e.m. zaterdag
08u00 tot 18u30

Open op zondag 09u00 tot 18u00
(Juli en augustus tot 12u30)

Gesloten op maandag

Contact

Damstraat 48a
9850 Nevele BE
BE 0477.153.490

Tel: 09/371.59.51
Info@dekorenbloem.be

css.php