Tuin & terras

Zoek je tuinmateriaal of terrasmeubelen?

Stop met zoeken! Want bij tuincentrum De Korenbloem vind je stevige potten die tegen een stootje kunnen; tijdloze tuinmeubelen, die langer dan één seizoen in de mode blijven; kwalitatieve grondstoffen, tuinmateriaal van de beste merken en vele soorten zaden, bloembollen en knollen. En als je het in de winkel niet meteen vindt, kunnen we het altijd bestellen!

Het beste tuingereedschap

Een schop, een spade of een schoffel. Een tuin onderhouden is vaak hard werken! Gelukkig heeft tuincentrum De Korenbloem tuingereedschap van topkwaliteit! Dat maakt het werk veel lichter, zodat jij het hele jaar optimaal van je tuin kunt genieten! Ook onderhoudsproducten voor de tuin kun je bij De Korenbloem vinden, naast binnen- en buitendecoratie. Vuurkorven, fakkels en kaarsen, materiaal om te barbecuen, tof bestek en borden… Er is niets wat je bij De Korenbloem niet kunt vinden!

Bekijk zeker de foto’s voor inspiratie op de site voor een sfeerbeeld of bekijk deze video voor een impressie van de sfeer, onze persoonlijke service en het brede aanbod!

Gevonden wat je zocht of wil je meer info? Bezoek ons

Nog veel meer te ontdekken

We hebben nog veel meer dan alleen bloemen, planten, potten en materiaal voor in de tuin. De Korenbloem heeft namelijk ook een ruim aanbod aan sfeervolle decoratie, aan indoor flora of leuke hebbedingetjes. En als je in de buurt van Nevele woont, dan leveren we jouw aankopen aan huis!

Team

Vragen? kom ons bezoeken en
We helpen je graag verder

Damstraat 48a 9850 Nevele
Open dinsdag t.e.m. zaterdag van 08u00 tot 18u30
Ook open op zondag van 09u00 tot 18u00

Laat je inspireren >>

Openingsuren

Van dinsdag t.e.m. zaterdag
08u00 tot 18u30

Open op zondag
09u00 tot 18u00

Gesloten op maandag

Contact

Damstraat 48a
9850 Nevele BE
BE 0477.153.490

Tel: 09/371.59.51
Fax: 09/371.96.19

Info@dekorenbloem.be
css.php