• Home
  • Blog
  • De mooiste kerstdecoratie bij De Korenbloem

De mooiste kerstdecoratie bij De Korenbloem

In december is het bij De Korenbloem extra gezellig. In onze sfeervol ingerichte kerstafdeling vind je de mooiste spullen om je huis én tuin mee te versieren. Van verlichting tot kerstballen en bijzondere kerstdecoratie: bij De Korenbloem raak je direct geïnspireerd!

Een vrolijk versierde kerstboom

KerstdecoratieWie aan kerst denkt, denkt meteen aan een vrolijk versierde kerstboom. Bij De Korenbloem kun je alles halen om de kerstboom dit jaar nóg mooier te maken. En we hebben kerstdecoratie in de meest uiteenlopende stijlen. Houd je van een traditionele kerst? Kies dan voor groen, rode en witte ballen. Met kerstslingers maak je de traditionele boom helemaal af. Voor een meer eigentijdse stijl ga je misschien wel voor houten kersthangers. Hout is namelijk één van de populairste kersttrends van dit moment. Daarnaast hang je natuurlijk ook een paar engeltjes in de kerstboom. In ons assortiment valt er in ieder geval genoeg te kiezen.

Het feest van het licht

KerstdecoratieKerst is het feest van het licht. Daarom vind je bij De Korenbloem kerstlampjes in alle soorten en maten. We hebben vrolijk gekleurde lampen en subtiele witte lichtjes voor de kerstboom in je woonkamer. Maar je kunt natuurlijk ook wat creatiever zijn met de kerstlampjes. Stop ze bijvoorbeeld eens in een glazen vaas of onder een glazen stolp. Succes verzekerd! In ons assortiment is zelfs speciale buitenverlichting te vinden. Deze verlichting is goed bestand tegen het Belgische weer. Dus ook na een stevige storm of een flinke regenbui is je tuin nog steeds in een echte kerstsfeer. Natuurlijk mogen ook de kaarsen niet in je huis ontbreken. Kleine waxinelichtjes of grote kaarsen voor bij het kerstdiner: het geeft allemaal net dat beetje extra sfeer.

KerstdecoratieDe leukste kerstdecoratie voor die echte kerstsfeer

De kerstboom staat en de kerstverlichting is aan. Maar dan ben je er nog niet. Er zijn namelijk nog veel meer leuke spullen die je huis tijdens de kerstdagen een feestelijk tintje geven. Denk bijvoorbeeld aan rendieren, kerstmannen of een versierde kerstkrans voor bij de voordeur. De Korenbloem heeft de een groot assortiment kerstdecoratie zodat iedereen kan slagen. Dus kan jouw huis nog wel wat extra kerstsfeer gebruiken? Loop dan gerust eens bij ons binnen!

Openingsuren

Van dinsdag t.e.m. zaterdag
08u00 tot 18u30

Open op zondag 09u00 tot 18u00
(Juli en augustus tot 12u30)

Gesloten op maandag

Contact

Damstraat 48a
9850 Nevele BE
BE 0477.153.490

Tel: 09/371.59.51
Info@dekorenbloem.be

css.php