Geranium is de bloem van de maand bij De Krenbloem

De geranium: een echte klassieker

De geranium had de afgelopen decennia een klein imagoprobleem. Maar anno 2016 is deze plant weer helemaal hip. Heb jij deze vrolijke bloeier al in de tuin of op je balkon staan?

Hoe houd je je geliefde planten mooi?

De geranium is een erg sterke plant. De bloemen komen in april tot bloei en je hebt er tot ver in het najaar plezier van. Het liefst heb je al die maanden een uitbundige bloemenzee. En dat kan, als je maar goed voor je geraniums zorgt. Het begint al bij de plek waar je de planten neerzet. Geraniums bloeien het mooist als je ze een plaatsje in de zon of halfschaduw geeft. Verder is het natuurlijk belangrijk dat je ze regelmatig water geeft. Niet teveel en niet te weinig, zoals dat voor bijna alle planten geldt. Eens in de twee weken wat plantenvoeding erbij doet overigens wonderen. En nu je toch bezig bent, haal dan ook meteen de uitgebloeide bloemen weg. Zo staan de geraniums er weer prachtig bij.

Voor geraniums ga je naar De Korenbloem

Bij De Korenbloem zijn we gek op geraniums. Daarom hebben we ze dit jaar weer in alle kleuren te koop. De bloemen van de geraniums bloeien in prachtig roze, wit, paars, oranje, felrood en donkerrood. Deze kleuren steken sterk af tegen het groene blad waardoor de bloemen nog meer opvallen. Maar als je de kleur bepaald hebt, ben je er nog niet. In ons tuincentrum vind je namelijk ook verschillende soorten geraniums. Denk bijvoorbeeld aan de staande geranium (Zonale), de hanggeranium (Peltatum) of de populaire Franse Geranium (Grandiflorum). Dus kom gewoon eens bij ons langs en laat je verrassen door deze veelzijdige balkonplant!

Labels:, ,

Openingsuren

Van dinsdag t.e.m. zaterdag
08u00 tot 18u30

Open op zondag 09u00 tot 18u00
(Juli en augustus tot 12u30)

Gesloten op maandag

Contact

Damstraat 48a
9850 Nevele BE
BE 0477.153.490

Tel: 09/371.59.51
Info@dekorenbloem.be

css.php